среда, 11. април 2012.

Роби-Леп осећај,Касалица-Дошли по пролаз,однели победу



Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки сасвим разумљиво сијао је од задовољства после победе његове екипе и у реваншу.

- Одиграли смо тактички и тркачки одличну утакмицу. Победили смо са 2:0 великог ривала. Амбијент као и читава утакмица су били изванредни. Партизан је првом полувремену имао неколико прилика, и доминантнији је био у односу на нас, док смо по мом мишљену ми били бољи у наставку - изјавио је Просинечки и искористио прилику да похвали своје играче за све приказано у Хумској.

- Желили смо сви да се пласирамо у финале и овог пута смо надиграли добру екипу црно-белих. Моји момци супоказали карактер, и борбеношћу, али и квалитетом направили разлику. Сви заслужују похвале. Следи нам финале у Новом Саду, фаворити смо на папиру, али то ништа не значи - закључио је Роби.




Стрелац другог гола у првој утакмици полуфинала Купа, Филип Касалица, показао је и на терену ривала да је играч за велика дела.

- Можда је деловало лако, али уопште није било тако. Одиграли смо тешку утакмицу, јер смо и једни и други имали психолошки терет на леђима. Звезда је дуго без трофеја и ово је за нас много важна победа. Дошли смо са намером да изборимо пласман у финале, против квалитетног противника, а сасвим заслужено смо успели да то урадимо на феноменалан начин, двема убедљивим победама - рекао је Филип и открио нам где је лежао кључ победе по његовом мишљењу.

- Почетак меча је био тежак. Знали смо да морамо да издржимо почетни притисак и у томе смо успели. Како је сусрет одмицао били смо све сигурнији и на крају заслужено славили. Још нисмо ништа освојили, морамо добро да се спремимо за финале, јер Борац сигурно није случајно у финалу - закључио је Касалица.


Нема коментара:

Постави коментар