четвртак, 12. април 2012.

Дерби ван терена


Нови Београд се 10 минута тресао од топовских удара после Звездиног гола

После Звездиног гола у реваншу полуфинала фудбалског Купа Нови Београд је прокључао од одушевљења навијача "црвено-белих".

Не, то није била грмљавина која најављује пљусак. Целих десет минута у непосредној близини седишта нашег портала чуле су се салве топовских удара, петарди и којекакве пиротехнике.

Арсенал као да је био брижљиво чуван неко време да би био употребљен када се назре повратак Звездине доминације у вечитом дербију.
 

"Црвено-бели" аутобус грмео: "Звезда живот је ...!!!"

Фудбалери Звезде су гласно, на путу ка свом стадиону, запевали добро познату навијачку песму са севера

Велики камен са срца пао је фудбалерима Црвене звезде после пласмана у финале Купа Србије, а поготово што је велики тријумф оставрен над вечитим ривалом на његовом терену у Хумској, после скоро пет година.

Очекивала се бујица одушевљења фудбалера када су изашли са стадиона у Хумској, али је она пролонгирана до уласка у клупски аутобус.

Када је мајстор упалио, и возило се упутило као Звездином стадиону, из грла свих у "црвено-белом" аутобосу кренула је грмљавина, добро позната песма: "Звезда ми је све, Звезда живот је ..."!
 

Парола за судију Грујића: "Гробари Чокот"

Представници "Забрањених", који су били смештени на истоку, опасно су насмејали присутне транспарентом: "Гробари Чокот". Ово се односи на толико оспораваног судију Данила Грујића, који је изазвао опште запрепашћење јер је био члан те групе на "фејсбуку".
 

Умало шорка Смиљанића и Маровића

Јесу се челници два клуба љубили, али су зато актери на терену имали тање живце. У самом финишу меча дошло је до покушаја физичког обрачуна између фудбалера Партизана Милана Смиљанића Лоле и Слободана Маровића, помоћника тренера Црвене звезде. Да се све заврши само на вербалном обрачуну заслужан је био Жарко Ђуровић.




Топовским ударима на Миливојевића, вређан Лукић, Мустафа вукао за уши Касалица

У мору увреда навијача, које су уобичајене за дербије, издвајала се једна нова "гробара", којом је вређан мајка Владана Лукића.
Када је после дуела Касалице и Рнића нападач Звезде завршио на трави, њему је пришао голман Партизана Владимир Стојковић и извукао му уши!
При уласку у тунел на крају меча, "гробари" су топовским ударима засули фудбалере Црвене звезде. Било је озбиљно, а један удар је експлодирао тик поред Луке Миливојевића, везисте црвено-белих.
- Не треба од тога правити велику ствар. Све је то нормално, дерби је, напета атмосфера, њихови навијачи су љути, али ми сада хоћемо да славимо. Хвала "делијама" које су опет биле сјајне и то је најзначајније - рекао је млади фудбалер црвено-белих.



Квашен Терен
Редари на дербију у полувремену поквасили су Звездину половину,доста навијача је то видело толико о медијима који у неутрални и управи партизана који су са толетом најрегуларнији.


Славило се на твитеру


Познати навијачи Црвене Звезде пропратили су вечити дерби коментарима на твитеру


Нови семафор, слика стара!!! Браво Звездо - написао је Кешељ, додавши потом оригиналну фотографију, урађену по сцени из култног филма "Кад порастем бићу кенгур".

Најоригиналнији Твити оставио је некадашњи фудбалер црвено-белих и син легендарног Душана Савића, Вујадин. Он је на свом профилу кратко и јасно написао:

- Живео Аврам Грант! Са њим ништа није сигурно ни у првенству!
 

Честитке Звезди упутио је и један од љубимаца Делија, кошаркаш Игор Ракочевић.

- Честитам Звездо! Срећно у финалу! Идемо до трофеја! - Написао је Ракочевић на свом Твитер профилу.
 

Министар одбране Драган Шутановац "пецнуо" је велике ривале коментаром:

- Је ли то 2:0? :))

Партизановци, покуњени после пораза, нису се оглашавали на популарној друштвеној мрежи.

И за крај 
Отиш'о је кући тужна лица 

Нема коментара:

Постави коментар