понедељак, 9. април 2012.

Микић – Гол води у финале



Уочи реванш мечева полуфинала Купа Србије, Фудбалски савез Србије (ФСС) је организовао заједничку конференцију за новинаре у Кући фудбала у Старој Пазови, на којој је Црвену звезду представљао капитен тима Никола Микић. Он је, после паузе због повреде, почео да тренира и биће у конкуренцији за састав тима у среду против Партизана. У првој утакмици на Маракани, Црвена звезда је победила са 2:0 и надомак је пласмана у финале, које ће бити одиграно 16. маја на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду.

- Спреман сам, али од тренера Роберта Просинечког зависи да ли ћу бити у стартној постави. Резултат од 2:0 је велик само на папиру, биће нам потребно много труда, како бисмо изборили пласман у завршну представу нашег најмасовнијег такмичења. Партизан има доста искусних играча, који знају како се играју овакве утакмице, али ми смо спремни да одговоримо и одемо у финале. Мислим да би један наш гол решио питање финалисте – рекао је Микић.

Звездин капитен је пропустио неколико мечева због повреде, али ће сада бити на располагању шефу стручног штаба Роберту Просинечком. Поуздани десни бек нашег тима је оптимиста пред реванш против Партизана на његовом терену.

- Ако дамо гол, све ће бити решено. Наша одбрана не може да прими четири гола, у то сам сигуран. Дакле, с једним голом идемо у финале. Уверен сам да ће нас Делије, наши најватренији навијачи, максимално подржати и на стадиону у Хумској улици и да ћемо на крају сви заједно славити пролаз против Партизана – оптимиста је Никола Микић.

Нема коментара:

Постави коментар