петак, 6. април 2012.

Најава: Црвена Звезда - Металац



07.04.2012. Субота, 18 часова, стадион Маракана!
 Звездини младићи су се из Крагујевца вратили покисли. Мало због кише, која овога пута није заобишла овај град, а више због првог (к)икса у пролећној полусезони. Након победе комшијског клуба после неколико сумњивих одлука од стране ''људи у црном'', некада познатих као ''делиоци правде'', готово да су распршене и последње наде да ће се догодити чудо и да ће Звезда доћи до титуле након -10 на полусезони. Сада је свакоме јасно, у оваквом распореду снага у Србији, судијској организацији, Фудбалском савезу Србије, Заједници суперлигаша... то је немогућа мисија за Звезду!

Црвено-бели се нису наиграли у Крагујевцу. Била је то бледа партија ''Робијевих беба'' у којој су створили премало шанси. Ипак, навијачи Звезде су са стадиона отишли са поносом у срцу, јер су играчи оставили последњи атом снаге на терену. Овога пута то није било довољно, али Цигани, главу горе!!!

Постоји само један могући одговор на све ово што трпимо последњих година - ПУНА МАРАКАНА! И то против најлошијег тима лиге, окореле Партизанове филијале чији главни човек јавно каже да навија за Партизан и да му је Металац небитан! У тренуцима када је првенство готово решено, и када непријатељи гледају да нам напакосте на сваком кораку, само пуна Маракана чува нашу Звезду од тоталног пропадања!!! Увек то имајте на уму! Свако ко је био на претходним утакмицама на Маракани, ако треба нека за рукав вуче своје пријатеље Звездаше како би их довукли на стадион. Потребан нам је сваки човек у овој борби! Београде, Србијо, Цигани... устајте! У суботу сви путеви воде на Маракану!!!

Екипа Шерпи из Горњег Милановца је последњепласирани тим лиге са укупно 14 бодова и скором од 2 победе, 8 ремија и 12 пораза. Треба им напунити мрежу до врха и послати окорелу филијалу комшија у другу лигу! Ова утакмица ће бити и увертира пред реванш полуфинала купа који се игра у среду на Армијском пашњаку. Звездиним клинцима уочи ове утакмице, која је једна од најбитнијих за наш клуб последњих неколико година, треба подстрећи мотив који је сада пољуљан!
Дођи на Маракану да подржиш Звездину будућност!!! 

Нема коментара:

Постави коментар