уторак, 3. април 2012.

Роби и Вешовић пред Крагујевац



Пред фудбалерима Црвене звезде се налази један од најтежих испита у овој сезони, гостовање екипи Радничког из Крагујевца. Осокољени добрим играма и позицијом на табели наши сутрашњи домаћини надају се да ће и након гостовања нашег тима, задржати ореол победника на свом терену. Са друге стране тренер Просинечки и његови пулени, очекују другачији исход.

- Разговарали смо претходних неколико дана о сутрашњем мечу. Крагујевчани су откровење ове сезоне у домаћем првенству и излишно је рећи да нас очекује тежак меч. Податак да су до сада изгубили само две утакмице, довољно говори о њиховој снази - анализирао је противника шеф стручног штаба и наставио.

- Додатни квалитет представља и податак да имају екипу која је дуго на окупу, али и поред свега тога, очекујем победу и оптимиста сам када је у питању коначни победник. Добро смо радили, успели смо мало да се освежимо услед густог распореда утакмица и мислим да смо потпуно физички и психички спремни да наставимо низ победа.

У улози десног бека на мечу претходног кола против Хајдука из Куле нашао се Марко Вешовић, и његова добра партија на "принудном" месту само за оне који не прате домаћи фудбал и Црвену звезду, може да представља изненађење. Млади црногорски репрезентативац уз десну аут линију наступио је и прошле сезоне у Новом Саду и такође, као и у прошлу суботу оставио одличан утисак.

- Чека нас тешко гостовање, односно екипа са одличним појединцима. Шеф ми је указао поверење на новој позицији и верујем да сам добро одговорио на његове захтеве. Нема разлога да и сутра не будем на истом нивоу. Моји саиграчи и ја смо после серије победа пуни самопоуздања и верујем да ћемо се сутра из Крагујевца вратити у добром расположењу и нова три бода - рекао је Звездин "универзалац".

У сваком случају сутрашњи меч представљаће празник српског фудбала. Састају се две екипе из врха табеле, очекује се пун стадион и нема сумње да овакви мечеви треба да врате веру у боље сутра домаћег фудбала.

- Посебну пажњу морамо обратити на прекиде. Искуство са Маракане када смо примили гол у зауставном времену нас тера на посебан опрез. Не знам да ли ће наш противник играти офанзивно или затвореније, али ми се спремамо за обе варијанте. Морамо да држимо лопту у поседу што је више могуће и да из такве игре дођемо до доброг резултата - закључио је Роби.

Меч у Крагујевцу игра се сутра са почетком од 16 часова на стадиону "Чика Дача" у Крагујевцу.

На дан утакмице, у среду 4. априла, сви Звездаши моћи ће да у Red Star Shop-у у Крагујевцу купе артикле свог тима по специјалном попусту од 40%.

Нема коментара:

Постави коментар