понедељак, 2. април 2012.

ОДБОЈКА: Звезда скинула круну Партизану (ВИДЕО)


Каква полуфинална серија одбојкашког првенства Србије! Одбојкаши Црвене звезде су успели да начине преокрет и да од 0-2 у серији против “вечитог ривала“ стигну до петог меча и да у њему тријумфују резултатом 3-1, а 3-2 у укупном скору.

Целокупно полуфинале обиловало је преокретима. У сваком од пет мечева вођена је равноправна борба, а често је само једна лопта одлучивала победника. У прва два меча фортуна је била наклоњенија црно-белима, али су зато у наредне три утакмице одбојкаши нашег клуба доказали да су с правом у плеј-оф ушли са прве позиције. Треба напоменути да је наша екипа имала великих проблема са повредама у овој серији. Перић је улазио само да сервира, док су Јаковљевић, Копривица и Милутиновић играли повређени. Митић је имао проблема у организацији напада, али је зато све надокнадио сјајним сервисима. Јаковљевић и Ћелић су погађали кад је било најважније, а сјајни Петковић је показао да је прави вођа ове генерације. Мучио се у прва два меча, није га слушала лопта, а онда кад је Звезда била на рубу провалије, показао је да има и велико срце поред неоспорног талента.

У финалу одбојкашког првенства Србије Црвена звезда ће се састати са Војводином, а момци који су дошли до овог великог успеха су: Александар Околић, Михајло Пајић, Милан Перић, Филип Стоиловић, Александар Гмитровић, Лазар Копривица, Вук Милутиновић, Немања Јаковљевић, Михајло Митић, Душан Петковић, Милан Ћелић, Максим Буцуљевић, Филип Вујић и тренер Жељко Булатовић.

Победило је велико звездашко срце! Браво момци!

Црвена звезда – Партизан 3:1 (25:20, 21:25, 25:21, 25:21)
Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 1.000. Судије: Зорица Бјелић и Горан Градински (обоје Београд). Трајање меча: 114 минута. Резултат у серији: 3:2.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стоиловић 6, Копривица 14, Милутиновић 8, Митић 5, Петковић 27, Ћелић 9, Вујић (либеро), Околић, перић, Пајић, Јаковљевић 1, Буцуљевић. Тренер: Жељко Булатовић.
ПАРТИЗАН: Минић 15, Пешут 5, Брђовић 7, Николић 17, Мијаиловић 16, Љубичић 6, Илић (либеро), Душтинац, Поповић, Самарџић, Жарковић, Булатовић. Тренер: Милан Ђуричић.

 http://www.youtube.com/watch?v=Jz9x5CbiFVs 

Нема коментара:

Постави коментар