недеља, 1. април 2012.

Каду изједначио рекорд



На утакмици против Хајдука из Куле, Каду је забележио свој 80. наступ у дресу Црвене звезде, и на тај начин је изједначио рекорд који је држао Авал Исах, а када су у питању наступи странаца. Иза себе, Каду је оставио Ибрахима Гаја са 76, Кастиља са 66 утакмица…

- То је велика част за мене. Бити рекордер у клубу који има овакву традицију, историју и навијаче није мала ствар. Заиста сам пресрећан због тога и надам се да ћу одиграти још много утакмица и дати много голова у Звездином дресу - изјавио је Каду примајући честитке од саиграча и навијача.

Упитан да прокоментарише данашњу утакмицу, Каду је дао реалну оцену.

- Најбитније је да смо победили. Наставили смо низ успеха и имамо седам тријумфа за редом. Тако морамо да наставимо колико год будемо могли, надам се до краја првенства. Да вредно радимо и тренирамо, јер само тако можемо да очекујемо и да нас Бог погледа и пружи нам прилику да се боримо за трофеје - закључио је омалени везиста.

Нема сумње да је питање дана када ће Каду поставити нови рекорд и исписати нову страницу Звездине историје када су странци у питању, можда већ у среду у Крагујевцу. Ово ће сигурно бити права награда за сву упорност и труд који је Бразилац уложио у себе и тим, као и показатељ да је Каду сигурно један од најбољих странаца који су играли у црвено-белом дресу.



Нема коментара:

Постави коментар