недеља, 4. децембар 2011.

Драган Џајић рекао – ДА!


Биће на челу Стручног одбора, који ће изабрати спортског директора или обављати његову функцију

Одбројавање на Маракани! Питање је дана кад ће се на једну од руководећих функција Црвене звезде вратити Драган Џајић! Клупска легенда преломила је у одлуци да се активно укључи у клупску проблематику.

Претходних дана Џајић је обавио неколико разговора са актуелним челицима клуба, а одлучујући је био сусрет са председником Спортског друштва Црвене звезде Петром Шкундрићем.
Он је и кључни човек у комуникацији са генералним спонзором „Гаспромом“, чија је такође жеља да се повратком легенде најаве бољи дани славног клуба.



Драган Џајић потврдио за Ало! да преговара са Звездом


- Може да се деси да се вратим у Црвену звезду. Интензивно преговарамо и све ће се знати у наредних 10 дана - рекао је јуче Џајић у телефонском разговору за "Ало!".

Човек чија је политика довела црвено-беле до титуле европског и светског шампиона рекао је да његов клуб може и мора боље.

- Сви су свесни да резултати морају да буду бољи. Знају то одлично и играчи и стручни штаб и сви у клубу - истиче Џајић.
Упитали смо бившег председника Црвене звезде да ли има визију шта је потребно црвено-белима како би се поправила ситуација у клубу.
- Молим вас да ме разумете, не могу ништа да вам кажем док се не заврше преговори о мом евентуалном повратку у клуб. Тада ћу бити спреман да разговарамо о свему - закључио је Џајић разговор о преузимању функције у Црвеној звезди.


Џаја јуче у посети Бијељини



Џајић је на величанствен начин дочекан у Бијељини. Неколико стотина Делија поздравило је бившег председника Црвене Звезде громогласним аплаузом. Навијачи су Џајићу поклонили сабљу "за борбу за повратак вољеног клуба на стазе старе славе", Библију и навијачки шал Републике Српске. Видно дирнут оваквим дочеком, Џајић је обелоданио да је већ обавио неке разговоре око повратка у Црвену звезду, потврдивши жељу да помогне свом клубу у тешким тренуцима.
- Имао сам много лепих момената у животу, али ово што сам данас доживео у Бијељини никада нећу заборавити. Навијачи из Бијељине и Републике Српске увек су били међу најватренијим присталицама Црвене звезде, и када смо освајали трофеје и сада када је ситуација тешка. Ја им се захваљујем на томе и надам се да ћемо заједно вратити Црвену звезду тамо где јој је место, у врх европског и светског фудбала. Звезди треба једна нова визија, рад на вишем нивоу јер Звезда није важна само за љубитеље фудбала, Звезда је од изузетне важности и за државу Србију, за цели наш народ, за фудбалску Европу и свет. Ја сам у Звезди већ 42 године и жеља ми је да помогнем да се клуб врати тамо где му је место - рекао је Џајић.


Нема коментара:

Постави коментар