петак, 22. јун 2012.

ПРЕОКРЕТ: Борха се враћа у Звезду

Борха на прослави купа
Касијас до Сул добио понуду једног клуба за Колумбијца, али су се преговори изјаловили и трансфер је пропао. Борха ће се за неколико дана ставити на располагање тренеру црвено-белих Роберту Просинечком на Рогли ...

После неколико лоших вести, одласка Душка Тошића у Генчлербирлиги и најаве да ће његовим корацима врло брзо Дарко Лазовић (Ред Бул Салцбург) и Никола Микић (Ростов), коначно једна добра стиже на "Маракану". Како сазнаје Моззарт спорт, Кристијано Борха се враћа у Црвену звезду. Наиме, Касијас до Сул је добио понуду једног клуба да откупи уговорБорхе, али су се преговори изјаловили и трансфер је пропао. Бразилски клуб је контактирао црвено-беле, па је склопљен договор да остане до краја децембра на позајмицу. Тако је тренер Звезде Роберт Просинечки сасвим неочекивано добио појачање за нову сезону, где ће јуришати на сва три фронта (првенство, куп и Европа).

Борха би за неколико дана требао да допутује у словеначку Роглу, где ће се прикључити припремама црвено-белих.

Колумбијац је за Звезду одиграо 42 утакмице и постигао 11 голова, а уз Евандра Гоебела био је један од кључних играча за освајање трофеја у Купу Србије.

Нема коментара:

Постави коментар