четвртак, 21. јун 2012.

Тошића и Лазовића мењају Шпанци?

После одлазака Тошића и Лазовића, Звезда има спремне замене за обојицу, и то у виду играча са шпанским пасошима!

Након две неуспешне одисеје у Шпанији и потраге за играчима Барселоне, изгледа да је Роберт Просинечки ипак успео да продре у тржиште власника европске и светске титуле првака у фудбалу.
Према информацијама које до нас долазе у току дана, замена за Дарка Лазовића, који ће пут Салцбурга, пронађена је у Шпанији.
Статус деснокрилног нападача који треба да замени Лазовића исти је као и са штопером. Обојица су слободни агенти, а Просинечки је уверен да ће надоместити одласке Лазовића и Тошића.
Још увек нисмо успели да дођемо до имена Шпанаца за чије услуге је заинтересован Просинечки. Колико нам је познато, поред замена за Лазовића и Тошића, односно играча који покривају њихове позиције, Црвена звезда активно трага и за офанзивним везним играчем који би требало да игра уз Евандра.
Па ипак, Просинечки не жели да жури са појачањима. Циљ је пронаћи квалитетне играче а не само попунити ростер.Нови штопер Црвене звезде требало би да буде играч са шпанским пасошем! Према информацијама које су дошле до уредништва нашег сајта у питању је слободан играч чија плата не би требало да прелази 250.000 евра по сезони.

1 коментар: