четвртак, 21. јун 2012.

Тошић искористио клаузулу,Роби бесан на Тошића!

Штопер црвено-белих ускоро ће постати играч Генчлербирлигија, тренер мора под хитно да пронађе замену.

 Информација да Душко Тошић следеће сезоне неће играти за Црвену звезду, већ вероватно за турски Генчлербирлиги, изазвала је прво велико изненађење, а потом и неспокој код навијача црвено-белих. Изненађење јер је Тошић недељама изјављивао како сигурно остаје на Маракани, а неспокој јер је репрезентативац Србије био једна од главних карика у тиму Роберта Просинечког.

Али нису само навијачи изненађени, већ и челници клуба.Зезда је Душку Тошићу понудила феноменалне услове за српске прилике. Он је изразио спремност да остане и стиснуо руку Роберту Просинечком. Ми и даље чекамо да он потврди своју одлуку", рекли су у Звезди.

Како незванично сазнајемо, црвено-бели су понудили Тошићу зараду од 360.000 евра по сезони.

При потписивању уговора са искусним дефанзивцем, прихваћена је клаузула да он може да оде ако неко понуди 600.000 евра, тако да ће то бити сума коју ће црвено-бели добити од Турака.

Одлазак Душка Тошића, који је одличним играма на позицији штопера минулог пролећа, заслужио и позив селектора Синише Михајловића, је велики ударац за Звезду јер је он био један од ослонаца екипе Роберта Просинечког, који ће сада "по кратком поступку" морати да пронађе замену, односно фудбалера који би играо у тандему са Николом Максимовићем.

Зна и тренер Звезде да је дошао у веома незавидну ситуацију, па је био прилично љут када је сазнао да Тошић иде у Турску, пре свега на самог играча. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, која потврђује и писање навијачког портала редстарбелграде.инфо, Роби је у среду увече позвао Тошића и то је био врло непријатан разговор, с обзиром на то да је Просинечки тражио објашњење за изјаве које је Душко давао у претходном периоду, и из којих су сви закључили да не размишља о одласку.

5 коментара:

  1. Анониман21. јун 2012. 14:48

    Ovaj stalno dodje,ode,dodje,ode,dodje,ode...

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21. јун 2012. 16:30

    I sa njim bi bili truba u odbrani,realno!!! Uprava napolje!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман21. јун 2012. 16:59

    upravo ovim se dokazuje odanost klubu. mogao je da kaze da ce ici da se na vreme nadje zamena. ponovice se betis. i kad se vrati (a nadam se da nece ne zbog toga sto je los igrac vec je los covek i koristi zvezdu kao oskocnu dasku) bice opet prica kako je napravio gresku itd.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21. јун 2012. 17:42

    Ovaj čovek je ispucao sve prilike u Zvezdi, i da više ne treba i ne sme da dobije šansu u klubu kada propadne u Turskoj. Pokazao je da je nula od čoveka posle samo godinu dana i govora kako se Betis više neće ponoviti. Tošiću su vrata Marakane kao igrača zatvorena, a priliku bi trebao dobiti Deni Mihajlović, mislim da bi bio red.

    ОдговориИзбриши