понедељак, 23. јануар 2012.

Роби има два тима ...



Према садашњем саставу, Роберт Просинечки ће имати два решења за скоро сваку позицију у тиму, па ћемо гледати огорчену борбу за дрес стартера.

Доласком нових играча, конкуренција је јача, још је потпуно неизвесно хоће ли отићи Калуђеровић и Каду, ако и они не нађу клуб, Просинечки рачуна на њих.

С обзиром да нема разлога много да ротира, јер ће на пролеће у најбољем случају Звезда одиграти 18 мечева, јасно је да ће током фебруара, али и пролећне полусезоне владати велика битка за готово свако место у тиму.

Неприкосновени су голман Бајковић и капитен Микић, док на осталим позицијама конкурише по два играч.

Као централни бекови могу да играју Максимовић, Тошић, Ћосић, ту су Михајловић и млади Крнета, лево су Младеновић, Петковић и опет Тошић.

Мијаиловић је први пик на месту задњег везног, али и Димитријевић може да игра на тој позицији. У везном реду је прави пакао, Евандро, Каду, поменути Димитријевић и Лука Миливојевић практично за два места.

На спољним позицијама Лазовић, Пашек, Вешовић, Борха, Перовић и Мирић који може да игра и лево и десно. У шпицу Калуђеровић и Касалица, места има за једног, а прича се да ће Просинечки гурнути и Борху у сам шпиц.

Хоће ли жестока конкуренција изродити квалитет? 


Нема коментара:

Постави коментар