уторак, 24. јануар 2012.

Димитријевић – Рано је за оцене



Много километара, вежби снаге, баланса, склекова, скокова, спринтева је иза фудбалера Црвене звезде, а испред их чека још тактике, технике, трчања и уигравања. Зато је и разумљиво што један од најискуснијих црвено-белих Милош Димитријевић не жели да даје било какве оцене.

- Стварно је рано причати о томе какви смо и колико можемо. Знам једино да су сви изузетно мотивисани и да се понашају као да смо почели од нуле. Тренирамо заиста одлично и мислим да је то најважније. Битно је и да сви останемо здрави у овом периоду како не бисмо пропуштали тренинге. Видим и да имамо квалитет и заиста је све на нама. Како будемо радили тако ће нам се и враћати касније кад почне шампионат – каже Димитријевић.

Чава искрено каже да играчи не причају и не размишљају о бодовном заостатку.

- Рано је за приче о такмичарским мечевима. Морамо да остварујемо циљ по циљ. Први циљ је да се спремимо беспрекорно, затим је на реду уигравање па ћемо тек онда причати о могућностима у такмичењима. Верујем да ћемо гледати да сваки меч одиграмо што боље, без много обећања. Ћутати, радити и побеђивати, то је рецепт.

Димитријевић ће се у везном реду уигравати, између осталих, и са Луком Миливојевићем, некадашњим саиграчем из Рада.

- Не само мени, него било ком саиграчу ће уигравање са Луком бити заиста лако јер се ради о супер квалитетном фудбалеру. Лако је са њим играти јер зна много фудбала и изузетно је талентован. Видим да су и остали играчи који су дошли ове зиме квалитетни и зато кажем да је најважније да се спремимо добро, јер квалитет је већ ту – јасан је Димитријевић.


Нема коментара:

Постави коментар