уторак, 15. новембар 2011.

Нападач Аваиа на Звездином радару!



Последњих дана београдском чаршијом брује имена попут Маркињоша и Тороа, које је RedStarBelgrade летос помињао као играче који се налазе на скенеру Црвене звезде. Како www.RedStarBelgrade.info овога пута незванично сазнаје, на Маракану је послат cv са подацима у чијем наслову стоји Рафаел Коељо.

Реч је о бившем младом репрезентативцу Бразила, овогодишњем најбољем стрелцу бразилског купа и првом стрелцу друге лиге из 2009. године, када га откупљује Трафик и прослеђује у Васко, где на 23 утакмице у тандему игра са Едер Луисом, бившим нападачем Бенфике, и постиже 6 голова.

Ове године је за Аваи постигао један од најлепших голова, који се месецима врти по фудбалским шпицама јужноамеричких спортских канала.
 


 Висок целих 175 цм, Коељо је постигао неколико голова главом, изузетан је шутер и користи и леву и десну ногу, а одликује га невероватна брзина и експлозивност. Коељо је неколико пута био у тиму кола.

Позајмица у Аваиу му истиче у децембру и практично би код нас могао да дође као слободан играч, а скаути који се баве овим тржиштем сматрају да би био идеалан играч за Робијеву формацију.
 

Нема коментара:

Постави коментар