субота, 3. децембар 2011.

Роби и Пикси - Сутра треба показати карактер



Фудбалере Црвене звезде сутра очекује последње гостовање у текућој полусезони, које додатно добија на тежини услед прошлонедељног пораза који је свима који воле црвено-беле боје тешко пао. Ипак, тренер Просинечки и капитен Ненад Ковачевић верују да ће се екипа издићи изнад ситуације и добром игром забележити победу против "грађевинара".

- Идемо на Врачар да се супроставимо Раду после пораза у дербију, и надам се да ћемо се бар мало искупити за пораз у прошлом колу. Иако је заостатак на табели приличан, верујем да ће се моји играчи пре свега психички подићи, јер сматрам да до краја првенства има још много и да је могуће победама много тога поправити, па и стићи предност противника. Рад је добра екипа, која дуго није победила, и сигурно да ће сутра против нас тражити своју шансу за прекид серије неуспеха - констатовао је Роби, а са његовим мишљењем се сложио и капитен нашег тима Ненад Ковачевић.

- Много тешко нам је пао пораз прошле суботе, али смо се исто тако максимално трудили да се на тренинзима током ове недеље повратимо. Свако је пружио свој максимум у датом тренутку, и сигуран сам да ћемо сутра показати карактер достојан реномеа клуба за који играмо - нагласио је Пикси.

О притиску и томе да ли он постоји пред сутрашњи меч шеф струке је рекао:

- Врло је тешко повратити екипу после изгубљене утакмице. Атмосфера није сјајна, али ми морамо победити. Свака утакмица са собом носи притисак, нарочито у оваквом клубу, као што је Звезда. Међутим, они морају да се носе са тим, верујем да имају квалитет и да је до краја шампионата све могуће. Да којим случајем не верују у то, не би ни играли овде где играју - закључио је Просинечки који има неколико рековалесцената у тиму, и списак оних који ће се сутра супроставити екипи Рада (13:00 часова ) саопштиће тек после данашњег тренинга.

Нема коментара:

Постави коментар