петак, 23. септембар 2011.

Леон Пове на мети Звезде



Према изворима http://blognbasketball.com/ ,после наводно одбијене понуде Троја Марфија,Црвена Звезда кренула у потрагу за другим решењем.Леон Пове је без клуба,Европа би био добар потез у каријери за Леона,јер је он направљен за ту врсту физичке игре. Пове изгледа да се у потпуности опоравио од операције колена прошле сезоне и да ће донети ниво чврстине крајње недостаје за Црвену звезду.Агент Леона Повеа Арон Гудвин није био доступан за коментар.За Леона се итересује и Партизан.

Ракочевић све ближи Звезди?
После јучерашњих преговора у Железнику Ракочевић је све ближи црвено белом дресу,он је и даље без клуба и ових дана би требао да потпише уговор.

Трој Марфи одбио понуду Звезде?
Агент(Троја Марфија)Ден Феган је рекао да Трој Марфи неће потписати једногодишњи уговор са Црвеном Звездом.Наводно, Црвена звезда је била спремна да понуди $ 250.000.Трој Марфи неће отићи у иностранство осим ако нема понуде од најмање $ 500.000.


Голубовић ипак без клуба!?
Владимир Голубовић Који је фигурирао као потенцијално Појачање насег клуба, затим потписао уговор са турским Бешикташем, поново је слободан играч.

Наиме, Гилубовић је парафирао уговор са клубом истамбулским, с `тим Шта је постојала клаузула да под одређеним условима на Може да постанете ја неважећи. Ти услови су превасходно се односили на евентуални долазак НЕКОГ од других играча. Да се ја Догодило. Некадашњи играч Партизана, Бостона и Кливленда Семих Ерден потписао је уговор са црно-белима истамбулским И самим тим истиснуо Голубовића из екипе.

 Остаје да се види Да ли ће се Голубовића На крају ипак одлучити за Малог Калемегдана.


Нема коментара:

Постави коментар