среда, 21. септембар 2011.

Младеновић на мети Црвене звезде!



Према незваничним информацијама до којих је www.RedStarBelgrade.info дошао у претходних неколико дана, талентовани Чачанин и двадесетогодишњи члан младе репрезентације Србије, Филип Младеновић, налази се на мети спортског сектора Црвене звезде.


Младеновић је рођен 1991. године, висок је 180 цм и игра на позицији левог спољњег играча. Прошао је кроз све узрасте омладинске школе Борца, за који тренутно наступа, а његове добре партије нису остале незапажене - Сале Јанковић га је уврстио у најбољи тим Србије до 21. године. Налази се у бележницама скаута више клубова, а познато је да Црвена звезда има недовољан број левоногих фудбалера у тиму тако да би Филип могао да буде идеално решење за позицију левог "фул бека". За сада, од играча са наведеним карактеристикама, Звезда на тој позицији има само Николу Петковића, док је Рељић принудно решење, а Игњатијевића више нико и не помиње.
Младеновић због повреде није наступио на последњем мечу између Црвене звезде и Чачка, који је Црвена звезда добила резултатом 3-0 након погодака Кадуа, Микића и мајсторије Дарка Лазовића који је појачао највећи, најпознатији и највољенији српски клуб управо из Борца.

Нема коментара:

Постави коментар